top of page
Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-12-min.jpg

AFSCHEID

Het is onbegonnen werk om de meest gepaste woorden te vinden om afscheid te nemen van iemand die we liefhebben. Hoe krijg je dat wat je voelt, allemaal verteld? We willen bedanken voor het leven dat geweest is, de mooiste herinneringen blijven koesteren en je kan niet zomaar om dat enorme verdriet heen.


Muziek biedt hierbij diepe troost. Het haalt de scherpe kantjes van je verdriet en tegelijkertijd komt het vlijmscherp binnen. En dat mag ook. Dat heb je nodig. Muziek doet stilstaan op het moment dat je dat het hardst nodig hebt.

Hieronder kan je je laten inspireren door muziek gezongen door mij en vind je ook mijn aanbod voor live muziek rond afscheid.

Afscheid: Over mij
Afscheid: Music Player
_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-145.jpg

AFSCHEIDSVIERING
UIT REPERTOIRE

Ik breng de nummers de jullie kozen uit mijn repertoire met meer dan 100 nummers, live gezongen en begeleid op gitaar en piano. De mooiste klassiekers gecombineerd met moderne nummers die een gevoelige snaar raken. We zoeken ook de nummers die passen bij het levensverhaal van de overledene. Laat het binnenkomen.

Vanaf € 577

exclusief verplaatsingskosten

Voor informatie en beschikbaarheden voor een afscheidsviering, bel je mij het liefst op 0032 494 31 85 11.

AFSCHEIDSVIERING
MET VRIJE KEUZENUMMERS

Ik breng jullie eigen gekozen nummers akoestisch op gitaar en piano, live gezongen. Je hoeft je niet te beperken tot mijn repertoire. Alles is mogelijk. Indien jullie dat wensen, ondersteun ik jullie graag bij de muziekkeuze. We gaan voor nummers over afscheid, of net niet, en geven de favoriete nummers van jullie vriend een prominente plaats. Om te koesteren.

Basispakket aan € 577
Supplement van € 75 per keuzenummer buiten repertoire

Voor informatie en beschikbaarheden voor een afscheidsviering, bel je mij het liefst op 0032 494 31 85 11.

_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-42.jpg
Afscheid: Pakketten
bottom of page