top of page

AFSCHEID

Het is onbegonnen werk om de meest gepaste woorden te vinden om afscheid te nemen van iemand die we liefhebben. Hoe krijg je dat wat je voelt, allemaal verteld? We willen bedanken voor het leven dat geweest is, de mooiste herinneringen blijven koesteren en je kan niet zomaar om dat enorme verdriet heen.


Muziek biedt hierbij diepe troost. Het haalt de scherpe kantjes van je verdriet en tegelijkertijd komt het vlijmscherp binnen. En dat mag ook. Dat heb je nodig. Muziek doet stilstaan op het moment dat je dat het hardst nodig hebt.

Hieronder vind je mijn aanbod rond afscheid.

Afscheid: Over mij
0C0A7720_websize.jpg

AFSCHEIDSVIERING MET LIVE MUZIEK

Ik breng jullie eigen gekozen nummers akoestisch op gitaar en piano, live gezongen. Indien jullie dat wensen, begeleid ik jullie graag bij de muziekkeuze. We gaan voor nummers over afscheid, of net niet, en geven de favoriete nummers van jullie vriend een prominente plaats. Laat het binnenkomen.

Combineerbaar met een lied op maat (zie hieronder).

Ook de live opnames van de nummers kan ik achteraf bezorgen in een deugddoend troostpakket (€ 147).

Voor informatie en beschikbaarheden voor een afscheidsviering, bel je mij het liefst op 0032 494 31 85 11.

Vanaf € 497

inclusief geluidsinstallatie

exclusief verplaatsingskosten

LIED OP MAAT

Met een lied op maat zetten we herinneringen op muziek. Of we doen een persoonlijke muzikale boodschap cadeau aan iemand die het hard nodig heeft. Iemand die achterblijft, of iemand die ons gaat verlaten.

We kiezen samen het mooiste nummer uit en ik maak een gepersonaliseerde tekst op basis van jullie verhalen en jullie boodschap. Kies voor de opname daarvan, of ga voor de volledige beleving met een live optreden van het nummer.

Vanaf € 197

Amber & David - by Kaat DM - 409_websize (1).jpg
Afscheid: Pakketten
bottom of page