top of page
Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-52-min.jpg

ASTRID & JAKOB

Astrid en Jakob en hun twee schatten van zoontjes hebben al hun veerkracht en last minute flexibiliteit nodig gehad om in speciale tijden hun huwelijk georganiseerd te krijgen.

Toch gingen ze er volledig voor en kozen ze voor een intieme dag met een namiddag vol moois, lekkers én fijne live muziek met hun naaste familie.

Een gezellig groepje van 15 personen, kids inclusief, was mijn aandachtige en dankbare publiek die dag en de sfeer zat gewéldig goed. Ik weet niet wie er het hardst van genoten heeft die dag. Zij of ikzelf.

Extra leuk was het ook om bij hun huwelijk 2.0 bij te zijn, een jaar later, mét ceremonie. Zalige vibes en zalig zo langer meelopen met een hele familie.

Astrid&Jakob: Over mij

Hun wedding team​

Hun setlist:

  • You're the one that I want - Julia Stone

  • Can't take my eyes off you - Lauryn Hill

  • Say a little prayer - Aretha Franklin

  • Better together - Jack Johnson

  • Soleil - Roméo Elvis

  • Follow the Sun - Xavier Rudd

  • Rendez-Vous - Metejoor

Astrid&Jakob: Citaat
Astrid&Jakob: Pro Gallery
Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-21 (2)-min.jpg

1.0

Dag Sarah,

We willen jou ook héél graag nog eens uitdrukkelijk bedanken voor jouw - last minute - flexibiliteit en muzikale bijdrage op onze bijzondere dag. Het was zo mooi... ik kan me niet voorstellen dat je er niet zou geweest zijn. Dus een ongelooflijk dikke merci van ons beiden!


Lieve groeten,

Astrid & Jakob

2.0

Lieve Sarah,


Dankjewel voor je fijne postpakketje!

Wat een leuke en vooral lieve verrassing.


Dit weekend spraken enkele vriendinnen me nogmaals aan over hoe mooi de muziek wel niet was op onze ceremonie. "Wat een stem! Het was zo mooi..." Ookal is het nu bijna 4 weken geleden, het laat ons tot op vandaag nog steeds niet los. Dat het nagenieten nog zo lang mogelijk mag duren!

Lieve groeten,

Astrid en Jakob

Astrid&Jakob: Recensie
bottom of page