top of page
HanneKelchtermans_Jessica&Wannes-998_web

JESSICA & WANNES

Jessica & Wannes haalden allles uit de kast om in 2020 te trouwen en bleven hun plannen aanpassen tot de laatste week voor hun grote dag.


Ze creëerden een prachtige intieme setting met een tent in de wei. Daar hielden ze een magische ceremonie, omringd door hun liefst vrienden en familie. En dat voel je. De vibe zat er zo goed!

Tijdens de ceremonie leerde ik Jessica & Wannes kennen als een creatief, hecht koppel, als deel van een bangelijke vriendenhoop en ontdekte ik hun romantische liefdesverhaal, ontstaan bij de jeugdbeweging, en hun liefde voor quizzen.

Jessica&Wannes: Over mij

Hun wedding team:

Hun setlist:

  • Sparks Fly - Taylor Swift

  • On top of the world - Imagine Dragons

  • Little Things - One Direction

  • Liefde is alles - Bart Peeters

  • Better Together - Jack Johnson


Ondertussen genieten zij nog steeds na van hun dag met

de opnames van hun gekozen nummers.

Jessica&Wannes: Citaat
Jessica&Wannes: Pro Gallery
HanneKelchtermans_Jessica&Wannes-749.jpg

"Sarah zorgde voor de muzikale noot op onze intieme huwelijksceremonie. Wat hebben we genoten van Sarah haar prachtige stem en gitaarbegeleiding!


En niet alleen op onze trouwdag. Dankzij de opnames op USB genieten wij nog steeds na van haar muziek: de liedjes hebben ons al ontelbare keren onze ceremonie laten herbeleven (Een echte aanrader om dit te bestellen!).


Naast een muzikaal talent is Sarah ook een warm persoon. Bij ons eerste e-mailverkeer hadden wij al meteen een fijn contact. Dankzij haar tips (!spotifiylijst is ook al zo'n aanrader) en professionele ervaring op huwelijken werd de muziek mooi verwerkt in onze ceremonie.


Sarah stond steeds open voor onze plannen (a/b/c/...-corona heeft ons voor veel uitdagingen gezet) om onze trouwdag onvergetelijk te maken! Wij weten wie we aanbevelen als muzikante Dankjewel Sarah!"

Jessica & Wannes

Jessica&Wannes: Recensie
bottom of page