top of page

COACHING TRAJECT

Ben jij muzikant en wil je graag aan de slag in de huwelijks- of eventsector? Of ben je al actief, maar droom je van een volle agenda? Met het coaching traject Tonic&Tempo zorgen voor we voor een kickstart (voor beginnende muzikanten) of een doorstart (voor actieve muzikanten) van jouw muziekbedrijf.


In het traject bundelt Sarah Neyrinck van Press Pause haar juridische (master rechten) en financiële (voormalig financieel directeur) skills met haar kennis uit opleidingen ondernemen en marketing en haar ervaring als muzikant in de eventsector van de voorbije vijf jaar. Ze geeft jou concrete kennis en tools die je direct kan toepassen.


Het volgende traject start op 13 november 2023. Inschrijven kan vanaf 9 oktober. Zet je op de wachtlijst om de info als eerste te ontvangen en een mooie bonus te krijgen!

Rooftop-_JVPhotography72 (1).jpg
Coaching: Over mij
Natasa & Jelle 40_websize (2).jpg

HERKEN JIJ DIT?

- jouw agenda vult zich eerder toevallig en je hebt geen duidelijke marketingstrategie
- je wil graag 'meer met muziek gaan doen' en bent benieuwd waar jou dat kan brengen
- je maakt muziek met passie, maar spendeert te veel tijd aan opdrachten die niet veel opbrengen
- je hebt geen idee hoe je op een praktische manier je boekhouding kan bijhouden
- je weet niet hoe je je prijs moet bepalen en verliest daardoor veel tijd bij het maken van offertes, of je durft je waarde niet aan te rekenen
- je mist een netwerk rond jou van collega's om mee te sparren in een fijne sfeer
- je doet eigenlijk maar wat

Coaching: Over mij
Tempo.png

Vier maanden lang traject, online modules en online live sessies in groep, voldoende ruimte om de inhoud te verwerken

Twee live bijeenkomsten met workshops (rond onder andere financiën) en jamsessie op een inspirerende locatie en lekkere catering

Downloads en kant-en-klare invultemplates voor boekhouding, financieel plan, administratief beheer, ...

Onmiddellijk toepasbare tips en concrete opdrachten met flexibele beschikbaarheid van Sarah voor al jouw vragen

Onmisbare en ongelooflijk waardevolle offline en online community

Coaching: Pakketten
Afbeelding van Sarah Neyrinck (1).jpg

OVER SARAH

Als creatieve ondernemer weet ik van aanpakken. Ik droom graag groots, maar geniet van kleine dingen en ik ben een harde werker.

Mijn opleiding als jurist en mijn ervaring als financieel directeur combineer ik graag met mijn 5 jaar ervaring als zelfstandige zangeres en muzikant in de eventsector. Ik ben dus iemand die de job van muzikant van binnenuit kent, maar ook een voorliefde heeft voor cijfers, processen en business in het algemeen. De ideale combinatie dus!

Mijn doel met het coaching traject, is om andere muzikanten te helpen zich te profileren, hun waarde te leren berekenen en die te durven aanrekenen, en hun muziekbedrijf op een professionele en leuke manier te managen.

Coaching: Over mij

NA HET TRAJECT

- kan jij je muziekbedrijf opstarten en vlot managen, zowel praktisch als financieel, op jouw tempo

- vult jouw agenda zich consistent en eerder vanzelf door je efficiënte en duidelijke werkwijze

- haal je energie uit de optredens die je doet en verlies je geen energie met alles wat daarnaast erbij komt kijken

- kan je op een gemakkelijke en efficiënte en authentieke manier opdrachten uitvoeren en verwerken

- weet jij perfect wat jouw waarde is, ken je jouw omzetdoelen en weet je wat je wil aanrekenen per opdracht.

- communiceer jij professioneel met je opdrachtgevers en neem jij vanzelf de juiste mindset daarbij aan

- profileer jij jezelf in jouw nieuwe netwerk van wedding professionals met kennis van zake en zelfvertrouwen

- ben je af van het gevoel 'maar wat te doen', maar weet je heel goed waar jij juist op in wil zetten en met welk doel, en wat het juiste tempo daarvoor is voor jou

Wist je dat dit het enige coaching traject is voor muzikanten die willen ondernemen in de huwelijks- en eventsector van Vlaanderen en Nederland? Al 11 muzikanten gingen jou voor!

Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-21 (2)-min.jpg
Coaching: Over mij

DE MODULES

1. PRAKTISCH

Kort, maar duidelijk, schets ik hoe je opstart als zelfstandig muzikant. Ik geef je mee bij wie je je kan laten adviseren. Verder neem ik de belangrijkste juridische zaken door met jou en zet ik je met concrete voorbeelden op weg voor contracten, algemene voorwaarden en verzekeringen. Ik geef ook tips om jouw administratie zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen en deel ook hier mijn template werkdocumenten. Thank me later.

2. AANBOD VS IDEALE OPDRACHT

We zoomen in op jouw (mogelijke) aanbod en op jouw ideale klant. Ik zet je aan het werk en aan het denken. Wat zijn jouw sterke punten? Van welke opdrachten krijg jij energie?

3. MARKETING - TOOLS

We bekijken de meest gebruikte marketing tools, nuttige apps en social media kanalen. Geen basic instagram for business cursus, maar info die echt specifiek relevant is voor ons als muzikant. Je leert met welke simpele vuistregels je tonnen resultaat boekt qua profilering en bereik.

4. MARKETING - INHOUDELIJK

Een van de interessantste modules van de opleiding! We gaan het hebben over het opbouwen van een netwerk, inclusief concrete opdrachten. In deze module bekijken we vooral ook hoe je een werkwijze bouwt die ervoor zorgt dat je automatisch opdrachten blijft aantrekken en je in een positieve flow terechtkomt.

5. KLANTENCONTACT

In deze module spitsen we ons echt toe op communicatie met particulieren. Waar moet je op letten? Wat is onze rol als professional en hoe vul je die voor jezelf in zonder over je grenzen te gaan? Hoe ga je om met moeilijke of veeleisende klanten?

6. FINANCIËN

Money talk. Een van mijn persoonlijke favorietjes. We duiken in onze abundance mindset en leren hoe we onze waarde moeten berekenen. Offertes zijn nu klaar op een minuutje tijd. Ik geef je ook alle info mee over boekhouding voeren en gezond financieel beheer van jouw bedrijf. Je krijgt van mij een mega waardevolle invultool om je financieel plan in te maken.

7. HUWELIJK

In deze module profiteer ik ervan om jou nog specifieke tools en tips mee te geven over huwelijken. We hebben het over de verschillende onderdelen op een huwelijk en concreet ook over de ceremonie en hoe je muziek daar het beste inzet.

8. OP EEN OPTREDEN

Als laatste overloop ik met jou een optredendag en wat daarbij belangrijk is. Wat mag je niet vergeten, hoe organiseer je je en welk materiaal voorzie je het best. De naverwerking van een optreden komt hier ook aan bod.

Coaching: Pakketten

BONUSSEN EN DOWNLOADS

DSC_1138.jpg

Deze downloads en templates zijn o.a. inbegrepen:

- Lijst met instagram content ideeën en hashtags

- Lijst van handige apps

- Voorbeeld algemene voorwaarden
- Literatuurlijst

- Invultemplate voor callsheets per optreden om alle nodige informatie te verzamelen

- Voorbeeld van een B2B brochure en brochure voor huwelijken

- Handige excel rekentool om je volledige financieel plan op te bouwen en waaruit automatisch jouw uurloon, omzetdoelen en prijzen vloeien.

- Voorbeelden technische fiche

- Lijst met niet te vergeten kostenposten als muzikant voor de boekhouding

- Invultemplate boekhouding en financieel management

Coaching: Pakketten
Coaching: Pakketten
Eva & Evert (282 van 675).jpg

MARLIES VAN MARBLE MOMENTS

"Voor mezelf persoonlijk is deze coaching een extra boost geweest in mijn zelfvertrouwen. Een extra boost om stappen te ondernemen in mijn leven als muzikant. Want wat ik kan, mag echt wel gehoord worden.


Sarah is zeer begripvol en heeft een luisterend oor maar durft je ook te pushen om verder en grootser te denken."


PRAKTISCH

- De modules komen telkens per twee online, waarna je vier weken hebt om ze te doorlopen op je eigen tempo via handige videolessen met presentatie en uitgeschreven tekst. Je voert de bijhorende opdrachten uit. Het platform blijft nadien nog zes maanden toegankelijk voor jou.

- We komen maar liefst twee keer live samen! Een keer voor een workshop financieel plan maken en een keer op het einde van het traject. Dan geef ik nog een aantal workshops en is er een afsluitende jamsessie om elkaar ook muzikaal te leren kennen. We laten ons inspireren door een zalige locatie en lekkere catering. (zie FAQ voor praktische info)

- We organiseren drie waardevolle online live sessies op maandagavond waarin we de opdrachten overlopen en je vragen kan stellen en kan sparren met collega's. Accountability for the win!

- Tijdens het het traject word je lid van een blijvende online community waar je in contact blijft met je collega-cursisten en met mijzelf. We kunnen er opdrachten aan elkaar doorgeven en je kan er vragen stellen waar je mee blijft zitten. Goud waard!

- We starten op 13 november 2023. Het aantal plaatsen houden we bewust beperkt om de kwaliteit te kunnen waarborgen en met een gezellige groep aan de slag te gaan.

Coaching: Over mij

JOUW INVESTERING

De waarde die in het coaching traject verzameld zit, staat gelijk aan meer dan vijf jaar kennis en ervaring van een muzikante met juridische en financiële achtergrond. De voorsprong die je maakt is dus enorm. Daarom kiezen we bewust voor een kleine groep gemotiveerde muzikanten om die waarde mee te delen. Wees heel welkom!

Deze investering verdien je gemakkelijk terug op slechts twee huwelijksceremonies! Jouw agenda gaat zich

razendsnel vullen door de bagage die je verworven hebt tijdens het traject en het

(zelf)vertrouwen waarmee je aan de slag gaat. Die eerste indruk is dan ook heel belangrijk.

Bovendien is deze uitgave volledig aftrekbaar als beroepskost en kan je rekenen op een heel nieuw netwerk! 

9Z3A7131 (1)-min.jpg

WAT KRIJG JE VOOR JE INVESTERING

- Coaching traject van vier maanden met acht online modules

- 4 + 6 maanden toegang tot het online platform
- Een live workshop financieel plan maken onder leiding van mezelf
- Een afsluitende live dag op een inspirerende locatie en lekkere catering inbegrepen
- Verschillende downloads en invultools

- Drie online live sessies in groep
- Mijn beschikbaarheid tijdens het volledige traject voor jouw vragen

- Toegang tot onze online community
- De kans om mee stage te lopen op één van mijn opdrachten

Early bird bonus tot 16 oktober 2023: 1-1 coaching sessie van 1 uur door Sarah t.w.v. € 127

PRIJS: tba

Inschrijven kan vanaf 9 oktober 2023!

Coaching: Pakketten
AF9A6498.JPG

FAQ

Coaching: FAQ

IK BEN GESCHOOLD MUZIKANT, IS HET TRAJECT OOK INTERESSANT VOOR MIJ?

Absoluut! Niet alleen voor niet-geschoolde muzikant die professioneel aan de slag willen, is het traject geschikt. Het blijkt onder andere uit de feedback van vorige deelnemers dat in de professionele muziekopleidingen in België net de info uit het traject ontbreekt om zelfstandig aan de slag te gaan als muzikant en je bedrijf te managen. Wees dus zeer welkom!

IK BEN NOG NIET GESTART ALS MUZIKANT, MAAR WIL WEL! KAN IK AL DEELNEMEN?

Je kan ook deelnemen als je nog niet actief bent als muzikant. Zo sta je meteen met de juiste kennis aan de start en kan jij je merk opbouwen in sneltempo. De info in het traject kan dan wel overweldigend overkomen, want die is heel compleet, maar laat je daar niet door afschrikken. De info blijft nadien nog zes maanden beschikbaar en ik ben er om jou mee wegwijs te maken!

KAN IK BETALEN IN SCHIJVEN?

Heb je het moeilijk om het bedrag in één keer voor de start van de opleiding te verzamelen? Je kan ook betalen in vier schijven.

WANNEER VINDEN DE LIVE SESSIES EN DE LIVE DAG PLAATS?

De live sessies zullen 's avonds plaatsvinden van 19 uur tot 21 à 22 uur, telkens op maandag, waarna de volgende modules meteen online komen. De kick-off live sessie start meteen op maandag 13 november 2023.


De eerste workshop zal doorgaan op donderdag 4 januari in de namiddag. De afsluitende live dag zal doorgaan op donderdag 7 maart, van 9.30 uur tot 21 uur. De locaties blijven nog even geheim, maar dat zal in de provincie Antwerpen zijn. Als je toch belet bent op die momenten, geef me dan even een seintje.

IK SPEEL IN EEN DUO/TRIO/... KUNNEN WE ALLEMAAL DEELNEMEN?

Dat kan zeker, en heel graag zelfs! Als je met je hele band/formatie deelneemt, haal je het meeste uit het traject. Je kan echt samen verder bouwen aan je onderneming en zorgen voor een duidelijke taakverdeling en werkwijze.

Bovendien krijg je dan allemaal toegang tot de live sessies online én tot de live workshops. Je kan dus in dat geval ook als duo/trio/... deelnemen aan het muziekmoment/jamsessies op de live dag en je samen laten inspireren. Elke extra deelnemer van je band krijgt een ferme korting op de normale prijs. Vraag even na bij Sarah of jullie voldoen aan de voorwaarden.

KAN IK VRAGEN STELLEN TIJDENS HET TRAJECT?

Dat kan zeker! Noteer ze en neem ze mee voor de live sessies, of stel ze op voorhand via e-mail. Als de vraag gaat over de toepassing van de informatie op jouw specifieke situatie, geef ik je heel graag mijn inzichten mee.


Als de vraag toch afwijkt van de inhoud uit de cursus of verder gaat dan de toepassing ervan, nodig ik je graag uit voor een aantal uurtjes coaching.

bottom of page