top of page

COACHING DOOR SARAH

Ben jij muzikant en wil je graag aan de slag in de huwelijks- of eventsector? Of ben je al actief, maar droom je van een volle agenda? Ik heb jaarlijks 1 plaatsje voor een persoonlijk coaching traject waarin we zorgen voor een kickstart (voor beginnende muzikanten) of een doorstart (voor actieve muzikanten) van jouw muziekbedrijf.


Ik bundel hierin mijn juridische (master rechten) en financiële (voormalig financieel directeur) skills met mijn kennis uit opleidingen ondernemen en marketing en mijn ervaring als muzikant in de eventsector van de voorbije zes jaar. Ik geef jou insider kennis en tools die je direct kan toepassen.


Stuur me een e-mail om je voor te stellen en ik bezorg je graag meer informatie.

Rooftop-_JVPhotography72 (1).jpg
Coaching: Over mij

HERKEN JIJ DIT?

- jouw agenda vult zich eerder toevallig en je hebt geen duidelijke marketingstrategie
- je wil graag 'meer met muziek gaan doen' en bent benieuwd waar jou dat kan brengen
- je weet niet hoe je je prijs moet bepalen en verliest daardoor veel tijd bij het maken van offertes, of je durft je waarde niet aan te rekenen
- je mist een netwerk rond jou van collega's om mee te sparren in een fijne sfeer

Coaching: Over mij
Afbeelding van Sarah Neyrinck (1).jpg

OVER SARAH

Als creatieve ondernemer weet ik van aanpakken. Ik droom graag groots, maar geniet van kleine dingen en ik ben een harde werker.

Mijn opleiding als jurist en mijn ervaring als financieel directeur combineer ik graag met mijn 5 jaar ervaring als zelfstandige zangeres en muzikant in de eventsector. Ik ben dus iemand die de job van muzikant van binnenuit kent, maar ook een voorliefde heeft voor cijfers, processen en business in het algemeen. De ideale combinatie dus!

Mijn doel met het coaching traject, is om andere muzikanten te helpen zich te profileren, hun waarde te leren berekenen en die te durven aanrekenen, en hun muziekbedrijf op een professionele en leuke manier te managen.

Coaching: Over mij

NA HET COACHING TRAJECT

- vult jouw agenda zich consistent en eerder vanzelf door je duidelijke marketingdoelen

- voer je je opdrachten uit op een efficiënte, maar authentieke manier

- weet jij perfect wat jouw waarde is en vraag je de juiste prijs per opdracht

- communiceer jij professioneel met je opdrachtgevers en met de juiste mindset

- profileer jij jezelf in jouw nieuwe netwerk van wedding professionals met kennis van zake en zelfvertrouwen

Wist je dat dit het enige coaching traject is voor muzikanten die willen ondernemen in de huwelijks- en eventsector van Vlaanderen en Nederland? Al 14 muzikanten gingen jou voor!

Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-21 (2)-min.jpg
Coaching: Over mij

WAT GAAN WE DOEN

9Z3A7131 (1)-min.jpg

- Een jaar lang exclusieve coaching door mij
- 4 persoonlijke live coaching momenten van 2 uur, waaronder een workshop financieel plan maken
- Een jaar lang toegang tot mijn online school met 8 modules te doorlopen in eigen tempo
- Verschillende downloads en invultools
- Mijn beschikbaarheid tijdens het volledige traject voor jouw bijkomende vragen

- Toegang tot onze online community met andere muzikanten
- De kans om mee stage te lopen op een van mijn opdrachten

PRIJS: € 2970
Afbetalingsplan mogelijk

Let op: beperkte plaatsen!

De waarde die in het coaching traject verzameld zit, staat gelijk aan meer dan zes jaar kennis en ervaring van een muzikante met juridische en financiële achtergrond. De voorsprong die je maakt is dus enorm. Daarom kies ik er bewust voor maar één muzikant te coachen. Zo heb je ook mijn volle aandacht. Wees heel welkom!

Deze investering verdien je gemakkelijk terug met de opdrachten die je door de coaching gaat binnenhalen. Jouw agenda gaat zich razendsnel vullen door de bagage die je verworven hebt tijdens het traject en het (zelf)vertrouwen waarmee je aan de slag gaat. Bovendien is deze uitgave volledig aftrekbaar als beroepskost.

Coaching: Pakketten
Coaching: Pakketten
Eva & Evert (282 van 675).jpg

MARLIES VAN MARBLE MOMENTS

"Voor mezelf persoonlijk is deze coaching een extra boost geweest in mijn zelfvertrouwen. Een extra boost om stappen te ondernemen in mijn leven als muzikant. Want wat ik kan, mag echt wel gehoord worden.


Sarah is zeer begripvol en heeft een luisterend oor maar durft je ook te pushen om verder en grootser te denken."


Coaching: Pakketten

DE ONLINE MODULES

1. PRAKTISCH

Kort, maar duidelijk, schets ik hoe je opstart als zelfstandig muzikant. Ik geef je mee bij wie je je kan laten adviseren. Verder neem ik de belangrijkste juridische zaken door met jou en zet ik je met concrete voorbeelden op weg voor contracten, algemene voorwaarden en verzekeringen. Ik geef ook tips om jouw administratie zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen en deel ook hier mijn template werkdocumenten. Thank me later.

2. AANBOD VS IDEALE OPDRACHT

We zoomen in op jouw (mogelijke) aanbod en op jouw ideale klant. Ik zet je aan het werk en aan het denken. Wat zijn jouw sterke punten? Van welke opdrachten krijg jij energie?

3. MARKETING - TOOLS

We bekijken de meest gebruikte marketing tools, nuttige apps en social media kanalen. Geen basic instagram for business cursus, maar info die echt specifiek relevant is voor ons als muzikant. Je leert met welke simpele vuistregels je tonnen resultaat boekt qua profilering en bereik.

4. MARKETING - INHOUDELIJK

Een van de interessantste modules van de opleiding! We gaan het hebben over het opbouwen van een netwerk, inclusief concrete opdrachten. In deze module bekijken we vooral ook hoe je een werkwijze bouwt die ervoor zorgt dat je automatisch opdrachten blijft aantrekken en je in een positieve flow terechtkomt.

5. KLANTENCONTACT

In deze module spitsen we ons echt toe op communicatie met particulieren. Waar moet je op letten? Wat is onze rol als professional en hoe vul je die voor jezelf in zonder over je grenzen te gaan? Hoe ga je om met moeilijke of veeleisende klanten?

6. FINANCIËN

Money talk. Een van mijn persoonlijke favorietjes. We duiken in onze abundance mindset en leren hoe we onze waarde moeten berekenen. Offertes zijn nu klaar op een minuutje tijd. Ik geef je ook alle info mee over boekhouding voeren en gezond financieel beheer van jouw bedrijf. Je krijgt van mij een mega waardevolle invultool om je financieel plan in te maken.

7. HUWELIJK

In deze module profiteer ik ervan om jou nog specifieke tools en tips mee te geven over huwelijken. We hebben het over de verschillende onderdelen op een huwelijk en concreet ook over de ceremonie en hoe je muziek daar het beste inzet.

8. OP EEN OPTREDEN

Als laatste overloop ik met jou een optredendag en wat daarbij belangrijk is. Wat mag je niet vergeten, hoe organiseer je je en welk materiaal voorzie je het best. De naverwerking van een optreden komt hier ook aan bod.

BONUSSEN EN DOWNLOADS

DSC_1138.jpg

Deze downloads en templates zijn o.a. inbegrepen:

- Lijst met instagram content ideeën en hashtags

- Lijst van handige apps

- Voorbeeld algemene voorwaarden
- Literatuurlijst

- Invultemplate voor callsheets per optreden om alle nodige informatie te verzamelen

- Voorbeeld van een B2B brochure en brochure voor huwelijken

- Handige excel rekentool om je volledige financieel plan op te bouwen en waaruit automatisch jouw uurloon, omzetdoelen en prijzen vloeien.

- Voorbeelden technische fiche

- Lijst met niet te vergeten kostenposten als muzikant voor de boekhouding

- Invultemplate boekhouding en financieel management

Coaching: Pakketten
bottom of page