Rooftop-_JVPhotography72 (2).jpg

TONIC & TEMPO COACHING TRAJECT

Ben jij muzikant en wil je graag aan de slag in de huwelijks- of eventsector? Of ben je al actief, maar droom je van een volle agenda?

Met het coaching traject Tonic&Tempo zorgen voor we voor een kickstart (voor beginnende muzikanten) of een doorstart (voor actieve muzikanten) van jouw muziekbedrijf.


In het traject bundelt Sarah Neyrinck van Press Pause haar juridische (master rechten) en financiële (voormalig financieel directeur) skills met haar kennis uit opleidingen ondernemen en marketing en haar ervaring als muzikant in de eventsector van de voorbije vier jaar. Ze geeft jou concrete kennis en tools die je direct kan toepassen.

Doe je mee? We starten op 13 juni 2022!

 
Tempo (1).png

ACHT ONLINE MODULES MET TWEEWEKELIJKSE LIVE SESSIES IN GROEP, TIEN WEKEN LANG

DOWNLOADS EN KANT-EN-KLARE TEMPLATES

LIVE DAG MET WORKSHOPS EN JAMSESSIE OP EEN INSPIRERENDE LOCATIE EN LEKKERE CATERING

ONMIDDELLIJK TOEPASBARE TIPS EN CONCRETE OPDRACHTEN

ONMISBARE ONLINE COMMUNITY

 
9Z3A7007 (1).jpg

Herken jij dit?

Je treedt regelmatig op, maar de opdrachten komen eerder toevallig bij jou terecht en je hebt nog ruim veel plaats over in je agenda.

Je hebt geen idee welke tarieven je moet vragen en verliest elke keer weer veel tijd voor je met een onzeker gevoel je offerte verstuurt met een klein prijsje.
Je gelooft (nog) niet dat je een voltijds maandloon kan creëren met je activiteiten als muzikant (dat kan wel!), maar zou eigenlijk graag meer tijd kunnen spenderen aan muziek.

Dan is het coaching traject absoluut iets voor jou!

 

DE MODULES

1. PRAKTISCH

Kort, maar duidelijk, schets ik hoe je opstart als zelfstandig muzikant. Ik geef je mee bij wie je je kan laten adviseren. Verder neem ik de belangrijkste juridische zaken door met jou en zet ik je met concrete voorbeelden op weg voor contracten, algemene voorwaarden en verzekeringen. Ik geef ook tips om jouw administratie zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen en deel ook hier mijn template werkdocumenten. Thank me later.

2. AANBOD VS IDEALE OPDRACHT

We zoomen in op jouw (mogelijke) aanbod en op jouw ideale klant. Ik zet je aan het werk en aan het denken. Wat zijn jouw sterke punten? Van welke opdrachten krijg jij energie?

3. MARKETING - TOOLS

We bekijken de meest gebruikte marketing tools, nuttige apps en social media kanalen. Geen basic instagram for business cursus, maar info die echt specifiek relevant is voor ons als muzikant.

4. MARKETING - INHOUDELIJK

Een van de interessantste modules van de opleiding! We gaan het hebben over het opbouwen van een netwerk, inclusief concrete opdrachten. In deze module bekijken we ook hoe je een werkwijze vindt die ervoor zorgt dat je automatisch opdrachten blijft aantrekken en je in een positieve flow terechtkomt.

5. KLANTENCONTACT

In deze module spitsen we ons echt toe op communicatie met particulieren. Waar moet je op letten? Wat is onze rol als professional en hoe vul je die voor jezelf in zonder over je grenzen te gaan? Hoe ga je om met moeilijke of veeleisende klanten?

6. FINANCIËN

Money talk. Een van mijn persoonlijke favorietjes. We duiken in onze abundance mindset en leren hoe we onze waarde moeten berekenen. Offertes zijn nu klaar op een minuutje tijd. Ik geef je ook heel wat kennis mee over boekhouding en gezond financieel beheer van jouw bedrijf.

7. HUWELIJK

In deze module profiteer ik ervan om jou nog specifieke tools en tips mee te geven over huwelijken. We hebben het over de verschillende onderdelen op een huwelijk en concreet ook over de ceremonie en hoe je muziek daar het beste inzet.

8. OP EEN OPTREDEN

Als laatste overloop ik met jou een optredendag en wat daarbij belangrijk is. Wat mag je niet vergeten, hoe organiseer je je en welk materiaal voorzie je het best. De naverwerking van een optreden komt hier ook aan bod.

 
LISAJULIEN716_websize.jpg

BONUSSEN EN DOWNLOADS

Deze bonussen zijn inbegrepen:

- Lijst met instagram content ideeën

- Voorbeeld algemene voorwaarden

- Invultemplate voor callsheets per optreden om alle nodige informatie te verzamelen

- Voorbeeld van een B2B brochure

- Handige excel rekentool om je uurloon te berekenen

- Voorbeeld technische fiche

- Lijst met niet te vergeten kostenposten als muzikant voor de boekhouding

Ingevuld: Bonus voor de eerste twee inschrijvingen:

- meeloopdag op een huwelijk samen met Sarah en inzicht in de volledige planning en voorbereiding vooraf

 
Amber & David - by Kaat DM - 418_websize.jpg

PRAKTISCH

- De modules komen wekelijks online (een per week). Je doorloopt ze op je eigen tempo via handige videolessen met presentatie en voert de bijhorende opdrachten uit. Het platform blijft zes maanden toegankelijk voor jou.

- Ik deel een heleboel kant-en-klare documenten, downloads en templates met jou die je onmiddellijk kan customizen en inzetten in jouw bedrijf.

- We werken ook met tweewekelijkse live sessies in groep waarin ik nog extra info deel, we de opdrachten overlopen en je vragen kan stellen of kan sparren met collega's.

- Aan het einde van het traject komen we samen op een live dag met een aantal workshops en een afsluitende jamsessie om elkaar ook muzikaal te leren kennen. We laten ons inspireren door een zalige locatie en lekkere catering.

- Tijdens het het traject word je lid van een blijvende online community waar je in contact blijft met je collega-cursisten en met mijzelf. We kunnen er opdrachten aan elkaar doorgeven en je kan er vragen stellen waar je mee blijft zitten. Goud waard!

- De eerste drie cursisten die zich inschrijven, mogen met mij ook een dag meelopen op een huwelijk en krijgen op een transparante manier inzicht in het totale verloop en de voorbereiding van die boeking.

- De opleiding start op maandag 13 juni 2022 (avond) met een live online kick-off waarna de eerste module online komt. Of er nog een editie komt van Tonic & Tempo, is niet zeker. Het aantal plaatsen houden we bewust beperkt om de kwaliteit te kunnen waarborgen en met een gezellige groep aan de slag te gaan.

 
LISAJULIEN384_websize.jpg

NA HET TRAJECT KAN JIJ:

- je muziekbedrijf opstarten en managen, zowel praktisch als financieel

- op een efficiënte en authentieke manier opdrachten binnenhalen, uitvoeren en verwerken

- gemakkelijk je waarde berekenen en je durft je prijs vragen aan jouw ideale klant, waardoor je correct verloond wordt voor je werk

- professioneel communiceren met particuliere klanten

- jezelf profileren in jouw nieuwe netwerk van wedding professionals met kennis van zake

Wist je dat dit het enige coaching traject is voor muzikanten die willen ondernemen in de huwelijks- en eventsector van Vlaanderen en Nederland? Word je mee pionier?

 

JOUW INVESTERING

De waarde die in het coaching traject verzameld zit, staat gelijk aan meer dan vier jaar kennis en ervaring van een muzikante met juridische en financiële achtergrond. De voorsprong die je maakt is dus enorm. Daarom kiezen we bewust voor een kleine groep gemotiveerde muzikanten om die waarde mee te delen. Inschrijven kan na een persoonlijk vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen te matchen met het traject. Wees heel welkom!

Deze investering verdien je gemakkelijk terug met minder dan twee huwelijksceremonies! Jouw agenda gaat zich razendsnel vullen door de bagage die je verworven hebt tijdens het traject en het (zelf)vertrouwen waarmee je aan de slag gaat. Die eerste indruk is dan ook heel belangrijk. Bovendien is deze uitgave volledig aftrekbaar als kost en kan je rekenen op een heel nieuw netwerk!

Iedereen leert het best op zijn of haar eigen manier. Kies daarom hieronder de formule die het best past bij jou. 

9Z3A7131 (1).jpg

COACHING TRAJECT

Coaching traject met acht online modules, zes maanden toegang tot het online platform, verschillende bonussen en templates, vier live sessies in groep met de mogelijkheid om vragen te stellen, een live dag op een inspirerende locatie en lekkere catering inbegrepen, toegang tot onze online community voor jouw nieuwe netwerk

 € 775

Early bird tot 19 mei 2022: € 675

Verlopen - Early bird wachtlijst tot 5 mei 2022: € 475

incl. btw

COACHING TRAJECT PLUS

Het coaching traject plus omvat alles wat het coaching traject omvat, plus drie één op één coaching sessies met Sarah. Je gaat er aan de slag met een aantal elementen uit de opleiding en krijgt hulp van Sarah om de kennis concreet toe te passen op jouw bedrijf. Jij bepaalt waar we aan werken! Enkele mogelijkheden: financieel plan, vormgeving en samenstelling en berekening van je pakketten, hulp bij het opzetten en onderhouden van je instagramprofiel, jouw workflow optimaliseren, ... Er zijn drie sessies van twee uur inbegrepen (online of in Hoogstraten). Beperkte plaatsen!

€ 1325

Early bird tot 19 mei: € 1225

Verlopen - Early bird wachtlijst tot 5 mei 2022: € 1025

incl. btw

Amber & David - by Kaat DM - 437_websize.jpg
HanneKelchtermans_Jessica&Wannes-PREVIEW-61_websize.jpg

LOSSE COACHING SESSIES

De twee bovenstaande formules kan je nog aanvullen met losse coaching sessies. Struikel je na het traject toch nog ergens over? Wil je de expertise van Sarah lenen om in sneltempo samen iets toe te passen op jouw bedrijf? Dan zijn deze sessies ideaal. Voor deelnemers aan Tonic & Tempo kan dat tot een jaar na de deelname aan € 95 per uur.

€ 95/uur

 
AF9A6498.JPG

FAQ

 

WAAROM KAN IK PAS INSCHRIJVEN NA EEN INTAKEGESPREK?

Ik vind het ontzettend belangrijk dat er een match is tussen jouw verwachtingen en wensen en de dingen waar ik jou bij kan helpen. Dat gaan we dus onderzoeken aan de hand van een vragenlijst en een persoonlijk vrijblijvend videogesprek!

IK BEN NOG NIET GESTART ALS MUZIKANT, MAAR WIL WEL! KAN IK AL DEELNEMEN?

Je kan ook deelnemen als je nog niet actief bent als muzikant. Zo sta je meteen met de juiste kennis aan de start en kan jij je merk opbouwen in sneltempo. De info in het traject kan dan wel overweldigend overkomen, want die is heel compleet, maar laat je daar niet door afschrikken. De info blijft zes maanden beschikbaar en ik ben er om jou mee wegwijs te maken!

DE INVESTERING VERDIEN JE INDERDAAD SNEL TERUG, MAAR IK VIND HET MOEILIJK OM HET BEDRAG AL VOOR TE SCHIETEN.

Heb je het moeilijk om het bedrag in één keer voor de start van de opleiding te verzamelen? Geef me dan een seintje en dan stel ik een betalingsplan op in schijven, op basis van wat praktisch kan en wat haalbaar is voor jou.

WANNEER VINDEN DE LIVE SESSIES EN DE LIVE DAG PLAATS?

De live sessies zullen 's avonds plaatsvinden van 19 uur tot 21 uur, tweewekelijks op maandag, waarna de volgende module meteen online komt. Dat is dus tweewekelijks op maandag van 13 juni tot en met 8 augustus.


De live dag zal overdag doorgaan, op een weekdag in augustus, van 13.30 uur tot 21 uur. De locatie van de live dag blijft nog even geheim, maar dat zal in de provincie Antwerpen zijn.

HOEVEEL TIJD HEB IK NODIG PER WEEK OM DEEL TE NEMEN?

Om het meeste uit je investering te halen, is het belangrijk dat je voldoende tijd vrijmaakt deze periode om aan je zaak te werken.

Het doorlopen van de modules duurt in totaal ongeveer een tot anderhalf uur per week. De livesessie vindt tweewekelijks plaats en duurt twee uur. Daarnaast krijg je wekelijks opdrachten en kan je best ook wat tijd vrijhouden om de theorie om te zetten in de praktijk. Dat ga je zelf ook het fijnst vinden! Reken hiervoor twee tot drie uur extra per week.

KAN IK VRAGEN STELLEN OVER DE MODULES?

Dat kan zeker. Noteer ze en neem ze mee voor de live sessies, of stel ze op voorhand via e-mail aan Sarah. Als de vraag gaat over de toepassing van de informatie op jouw specifieke situatie, kan het zijn dat Sarah jou doorverwijst naar een 1-1 coaching sessie.