top of page

OVER SARAH

Ik ben een creatief ondernemer, moeder, en een rasechte high sensation seeker. Ik leg de lat hoog voor mezelf, maar durf vooral te springen wanneer het moment daar is. Verder probeer ik minimalist te zijn en te gaan voor kwaliteit en duurzaamheid waar dat kan.


Ik probeer ook meer te lezen en te genieten van de vrijheid die ik creëerde met mijn bedrijf, maar ook minder koffie te drinken en een sport te vinden die ik leuk vind (boulderen, suppen en inline skaten staan nog op de planning).

Je herkent in mij een echte je m'en foutist. Ik doe graag mijn eigen ding en schroom er dus ook niet voor jou eerlijk te adviseren vanuit mijn ervaring. Achter de schermen werk ik graag op mijn eentje, maar op opdrachten word ik een teamplayer die het liefst netwerkt met de andere leveranciers en ondersteunt waar dat wenselijk is.


Ik geef me 200% voor mijn opdrachten en voor de juiste 'vibe' op jouw event. Want dat doet live muziek. Het maakt jouw boodschap - of dat nu jouw trouwgeloften zijn of de voorstelling van jouw bedrijf - nog krachtiger en een smak waardevoller.

_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-145.jpg
Over mij: Welkom
Rooftop-_JVPhotography91.jpg

OVER MIJN PARCOURS

Als kind al was muziek hetgene wat me in beweging bracht. Je hoorde mij constant met de radio meezingen en al snel volgden gitaarles, zangles en pianoles.


Als 11-jarige volgde mijn eerste grote tv-ervaring met Eurosong for Kids. Er volgden nog verschillende zangwedstrijden, een kindermusical en een paar knallende dance hits met mijn stem erop.

Na een pittige auditie werd ik geselecteerd voor Scala & Kolacny Brothers. Zes jaar lang combineerde ik mijn rechtenstudies en eerste werkervaring met de shows en tv-optredens in België en buitenland.

Na dat avontuur kriebelde het in 2018 om meer solo te gaan zingen, dus ik startte op als zangeres en muzikant in bijberoep naast mijn full time job als financieel directeur. Een jaar later gaf ik mijn ontslag en werkte ik deeltijds tot ik er in 2022 voor koos om voltijds voor mijn passie te gaan met Press Pause.


Ondertussen reken ik onder andere Eva Daeleman, De Gordel, Koning Boudewijnstichting, Universiteit Hasselt, Batibouw en voetbalclub KRC Genk tot mijn klanten. Daarnaast maakte ik van persoonlijke afscheids-, doop- en huwelijksvieringen mijn specialiteit en combineer ik mijn optredens met een coaching programma voor ondernemende muzikanten.

Over mij: Over mij
bottom of page