top of page
Rooftop-_JVPhotography91.jpg

OVER SARAH

Als kind al was muziek hetgene wat me in beweging bracht. Je hoorde mij constant met de radio meezingen en al snel volgden gitaarles, zangles en pianoles.


Als 11-jarige volgde mijn eerste grote tv-ervaring met Eurosong for Kids. Er volgden nog verschillende zangwedstrijden, een kindermusical en een paar knallende dance hits met mijn stem erop.

Na een pittige auditie werd ik geselecteerd voor Scala & Kolacny Brothers. Zes jaar lang combineerde ik mijn rechtenstudies en eerste werkervaring met de shows en tv-optredens in België en buitenland.

Na dat avontuur kriebelde het in 2018 om meer solo te gaan zingen, dus ik startte op als zangeres en muzikant in bijberoep naast mijn full time job als financieel directeur. Een jaar later gaf ik mijn ontslag en werkte ik deeltijds tot ik er in 2022 voor koos om voltijds voor mijn passie te gaan met Press Pause.


Ondertussen reken ik onder andere Eva Daeleman, De Gordel, Koning Boudewijnstichting, Universiteit Hasselt, Batibouw en voetbalclub KRC Genk tot mijn klanten. Daarnaast maakte ik van persoonlijke afscheids-, doop- en huwelijksvieringen mijn specialiteit en combineer ik mijn optredens met een coaching programma voor ondernemende muzikanten.

Over mij: Over mij

Ik ben 'een rustige'. Verwacht dus het tegenovergestelde van een enthousiaste Amerikaanse begroeting wanneer je mij voor het eerst ziet. Je zal me ook niet zien komen aandraven in een bustierjurk. Ik draag lekker waar ik me goed in voel en zorg er àltijd voor dat ik er feestelijk uitzie!

Ik ben multipassionate, een creatieve ondernemer en een rasechte high sensation seeker. Ik leg de lat hoog voor mezelf, maar durf vooral te springen wanneer het moment daar is.

En ik geef me 200% voor mijn opdrachten en voor de juiste 'vibe' op jouw event. Want dat doet live muziek.

Live muziek maakt jouw boodschap - of dat nu jouw trouwgeloften zijn of de voorstelling van jouw bedrijf - nog krachtiger en een smak waardevoller.

Ontdek mijn heldere popstem en mijn gitaar- en pianosound in de audio- en videofragmenten hier op mijn website en wie weet tot snel!

Meer weten? Contacteer me!
_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-145.jpg
Over mij: Welkom
bottom of page